علی شكوری: بعضی از حضور بزرگان بسكتبال می ترسند، مربی ملی نباید در باشگاه باشد

علی شكوری: بعضی از حضور بزرگان بسكتبال می ترسند، مربی ملی نباید در باشگاه باشد

دیجیپا: پیشكسوت بسكتبال ایران معتقد می باشد كه اگر دایره فعالان در فدراسیون محدود بماند همه چیز مثل قبل خواهد شد و بسكتبال رشد نخواهد كرد.



علی شكوری در گفت و گو با ایسنا، درباره انتقادهای این روزها به فدراسیون بسكتبال درباره فعالیت محدود برخی افراد اظهار نمود: مصاحبه ها و انتقادهای این مدت را خوانده ام و من هم این صحبت ها را تایید می كنم. به نظرم اگر وضعیت به همین روال باشد و فضا بازتر نشود كار به درستی پیش نمی رود. البته معتقدم كه باید كمی زمان بگذرد و بطور قطع آقای طباطبایی با گذر زمان البته نه زمان زیاد متوجه شرایط خواهد شد و متوجه می گردد كه برخی انتخاب هایش به صلاح نیست.



پیشكوست بسكتبال ادامه داد: اكنون می گویند برخی افراد هستند كه بسكتبال را اداره می كنند و همه چیز دست آنها است. اینكه یكی دو نفر تصمیم گیرنده باشند ایرادی ندارد. این افراد از دوستان نزدیك من هستند و به آنها ایراد و خرده ای نمی گیرم. شاید من هم اگر این موقعیت را داشتم تصمیم می گرفتم اما مهم نوك هرم و رئیس است كه چه تفكر و هدفی داشته باشد. وقتی می گویند فرد را از افراد اطرافش بشناسید همین است.



دبیر پیشین فدراسیون بسكتبال اضافه كرد: من ایرادی به این افراد نمی گیرم بلكه همه چیز در اختیار رئیس است و ریاست فدراسیون است كه باید تصمیم گیرنده باشد و بهترین راه را انتخاب نماید. باید از همه پتانسیل بسكتبال در جایی درست استفاده نماییم و این وظیفه رئیس فدراسیون است كه از همه نیروها بهره ببرد. اینكه به صورت مثال از من پس از فعالیت در عرصه های مختلف و تجربه های گوناگون در قسمت های مختلف، در كمیته پیشكوستان استفاده گردد سبب می گردد كه فرصت در انتقال تجربیاتم را نداشته باشم. همه افراد باید به دنبال حق خود باشند اما اینكه چرا فضا برای تولید چنین شرایطی به وجود آمده كه بحث فنی بسكتبال را دو یا سه نفر زیر نظر دارند نكته ای است كه باید به آن توجه گردد.



شكوری با بیان این مطلب كه افراد باید حرف و عمل یكی باشند خاطرنشان كرد: البته یك نكته هم خیلی مهم است. بعضی از دوستان حرف می زنند اما در عمل كاری دیگر می كنند. حرف زدن ساده و قشنگ است اما باید در عمل هم همانطور بود. بسكتبال ایران افراد زیادی دارد كه می توانند كارهای بزرگی بكنند. كارهایی كه خیلی ها نمی توانند انجام دهند و ما باید از همه آنها دعوت به كار نماییم. نباید توقع داشته باشیم كه خودشان بیایند و بگویند می خواهیم كار نماییم. باید به آنها احترام بگذاریم و از توانشان بهره ببریم.



او در پاسخ به این سوال كه آیا ترس از افراد بزرگ و متخصص در فدراسیون كنونی وجود دارد یا نه؟ خاطرنشان كرد: شاید برخی در فدراسیون از حضور افراد بزرگ و توانمند ترس دارند و نمی خواهند آنها وارد كار شوند. زمان آقای مشحون هم همینطور بود. ترس از حضور افراد بزرگ سبب شد او حصاری دور خودش بكشد و تنها شود و به جایی رسید كه آنطور رفت. محمود مشحون باید آنطور از بسكتبال می رفت؟ در یك اتاق به او گفتند استعفا بده و برو. به نظرم بزرگترین اشتباه این است كه دایره فعال در بسكتبال را محدود نماییم چون كه ضررش به بسكتبال خواهد بود.



پیشكوست بسكتبال در پاسخ به این سوال كه نظرش درباره فعالیت موازی مربیان در تیم ملی و باشگاه ها چیست؟ خاطرنشان كرد: به نظرم خود مربی برای حفظ جایگاه، شان و بزرگی خودش و به جهت اینكه از شائبه و حاشیه دور باشد و تمركز داشته باشد نباید موازی كاری را قبول كند. یك مربی كه می خواهد در باشگاه باشد نباید به تیم ملی ورود كند تا جایگاهش لطمه نخورد. از سوی دیگر هم فدراسیون باید با مربی مذاكره كند. به او بگوید این رقم دستمزدش است و قراردادی ببندد و اجازه ندهد در باشگاهی فعالیت داشته باشد. من بعنوان مربی نباید قبول كنم كه این اتفاق بیفتد چون بطور قطع حاشیه ساز خواهد بود و به بسكتبال لطمه می زند.



او ادامه داد: اگر مربی قبول نمی كند اشكالی ندارد مثل ادوار گذشته مربی خارجی برای تیم ملی جذب شود. مگر سال های قبل كه مربی خارجی داشتیم بد بود. شاید در انتخاب مربی اشتباه صورت گرفت اما می گردد اكنون مربی خوب خارجی جذب شود و افرادی در كنارش هم باشند و یاد بگیرند.



شكوری در پاسخ به این سوال كه قبول دارد هدایت تیم ملی افتخار بزرگی است و هركس آن را قبول می كند باید از برخی مسائل مثل پول چشم پوشی كند؟ خاطرنشان كرد: بله این مسوولیت افتخار بزرگی است اما تاكید می كنم كه این مورد به تفكر سر هرم بازمی گردد كه چه تفكری داشته باشد و بخواهد چطور تصمیم بگیرد.



پیشكوست بسكتبال در پاسخ به این سوال كه چرا به یكباره از مدیریت رامین طباطبایی دور شد؟ بیان كرد: من دور نشدم. در دوره گذشته كه ما تبلیغات را برای انتخابات شروع كردیم متوجه شدیم كه وزارت ورزش می خواهد محمود مشحون انتخاب گردد و بنابراین كنار كشیدیم. واقع بینانه تصمیم گرفتیم و فعالیتی نداشتیم. برای انتخابات اخیر همه رقبا بسكتبالی بودند و بنابراین ورود نكردم. آقای طباطبایی انتخاب گردید و باز هم ورود نكردم و تنها برای دعوت از او برای حضور در مراسم روز زن در گروه خیران بسكتبال به فدراسیون رفتم.



شكوری اضافه كرد: آقای طباطبایی در آن مراسم شركت كرد و پس از آن به من اظهار داشت كه مسوول كمیته پیشكسوتان شوم. در آنجا گفتم كه نمی خواهم ورود كنم. پس از مدتی دیدم كه برایم حكم زده اند كه به شدت ناراحت شدم. دوباره با او صحبت كردم و گفتم كه نمی خواهم این اتفاق بیفتد. سپس دیدم مصاحبه ای انجام داده و گفته كه شكوری حرف دارد و باید حرف هایش را بشنویم اما خب از آن موقع نه تماسی با من انجام شده و نه اتفاقی افتاده است.



او همینطور اظهار داشت: جامعه بسكتبال از رئیس فدراسیون توقع دارد و این انتظار وجود دارد كه پس از سال ها فراز و نشیب دیگر آزمون و خطا نباشد. همه دوست دارند به بسكتبال كمك كنند اما شخصیت هركس منحصر به فرد است. شاید برخی به فدراسیون بروند اما برخی اینطور نیستند و باید از آنها دعوت شود. این اهمیتی است كه فدراسیون به گنجینه های خود می دهد.



شكوری در انتها بیان كرد: در انتخابات قبلی كه آقای مشحون رئیس فدراسیون شد ما برای تبلیغات به 20 استان سفر كرده بودیم و بذر تغییرات را پاشیدیم. آن زمان وزارت ورزش صلاح دید كه آقای مشحون باشد و ما كنار رفتیم اما آن بذری كه ما كاشتیم رشد كرد و ثمر داد. مهم نیست كه اكنون ما باشیم یا دكتر طباطبایی یا هركس دیگر اما خوب است كه قدر دان باشیم و فكر نكنیم افرادی كه اكنون در جایی هستند خودشان به آن رسیده اند. افراد زیادی زحمت كشیده اند و باید بدانیم كه شرایط سخت گذشته به سادگی تغییر نكرده است. پیشنهاد می كنم كه دوستان حداقل از عزیزانی كه برای این تغییرات زحمت كشیده اند تقدیر كنند یا حداقل بی احترامی نكنند.




1397/02/12
14:31:31
5.0 / 5
4342
تگهای خبر: باشگاه , بسكتبال , تیم , فدراسیون
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۲
Digipa Sports Shoes

دیجیپا

فروش لوازم و کفش ورزشی

digipa.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیپا محفوظ است