رم خواهان حفظ ستاره خط میانی خود
دیجیپا: باشگاه رم خواهان تمدید قراردا دبا نیکولو زانیولو است.
به گزارش دیجیپا به نقل از ایسنا، به نقل از گاتزتا، زانیولو می تواند بعد از لورنزو پلگرینی و تامی آبراهام به پردرآمدترین بازیکن رم تبدیل گردد. ملی پوش ایتالیایی اخیراً قرارداد جدیدی با مبلغ ۵ میلیون یورو در سال امضا نموده است، در صورتیکه آبراهام ۴.۵ میلیون یورو دریافت می کند، اما مبلغ دستمزد وی می تواند با پاداش های مربوط به حدود به ۶ میلیون یورو برسد.
قرارداد سالیانه ۲.۵ میلیون یورویی زانیولو در سال ۲۰۲۴ تمام می شود و جالوروسی به زودی مذاکرات خودرا با کلودیو ویگورلی، ایجنت او شروع خواهدنمود. بر اساس گزارش لا گاتزتا دلو اسپورت، رم درحال آماده سازی یک قرارداد جدید ۴ میلیون یورویی در سال است که در ژوئن ۲۰۲۷ منقضی می شود.
روسای باشگاه رم متقاعد شده اند که زانیولو مانند آبراهام می تواند نقشی کلیدی در آینده باشگاه ایفا کند و بنا بر این مصمم هستند با این ملی پوش ایتالیایی به توافق جدیدی دست یابند.
زانیولو در سال ۲۰۱۸ در یک قرارداد مبادله ای با راجا ناینگولان از اینتر به رم پیوست. وی در این فصل در ۲۶ بازی در تمامی رقابت ها، ۴ گل به ثمر رسانده و ۵ پاس گل داده است.
منبع: دیجیپا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب