مربی پرتغالی:

حیف که طارمی دیر به اروپا آمد

حیف که طارمی دیر به اروپا آمد

به گزارش دیجیپا یک مربی پرتغالی با تکیه بر این که مهدی طارمی بازیکن ایرانی پورتو مهاجم باهوشی است، اظهار داشت: تنها حسرت این است که طارمی دیر به فوتبال اروپا آمد.



به گزارش دیجیپا به نقل از مهر، «برونو مارینو» مربی پرتغالی که چند سال در خاورمیانه سابقه کار دارد، به تمجید از عملکرد مهدی طارمی پرداخت و تصریح کرد که این بازیکن ایرانی را از زمان حضورش در الغرافه قطر زیر نظر داشته است.
وی در مورد عملکرد درخشان طارمی در این فصل اظهار داشت: عملکرد طارمی در این فصل مرا شگفت زده نکرد. او بازیکن بسیار باهوشی است. در قطر و تیم ریوآوه او بیشتر در نقش یک بازیکن تمام کننده بود اما در پورتو او تمام کننده و گل ساز است.
مربی پرتغالی با اشاره به اینکه طارمی بین خطوط خوب بازی می کند، اضافه کرد: او یک بازیکن خارق العاده است و دومین فصل عالی خویش را در پورتو پشت سر می گذارد و آمارش را بهبود می بخشد؛
برونو اظهار داشت: طارمی به خوبی از بیرون به داخل می زند که به او اجازه می دهد توپ را در فضای بین خطوط دریافت کند. همکاری او با اوانیسلون و دیگر بازیکنان خیلی خوب است. طارمی همه کاره است و بازیخوانی خوبی دارد و فضاها را می شناسد.
این مربی پرتغالی خاطرنشان کرد: طارمی با توپ و بدون توپ بسیار باهوش است و یک بازیکن فوق العاده است. تنها حسرت و پشیمانی این است که او دیر به فوتبال اروپا رسید.


منبع:

1400/12/18
23:29:38
5.0 / 5
560
تگهای خبر: بازی , بازیكن , توپ , تیم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
Digipa Sports Shoes

دیجیپا

فروش لوازم و کفش ورزشی ؛ فروشگاه آنلاین تخصصی در حوزه لوازم ورزشی و خصوصاً کفش های ورزشی

digipa.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیپا محفوظ است