سپاهانی ها و استقلالی ها در جمع بالاترین و بدترین های آسیا به همراه عکس

سپاهانی ها و استقلالی ها در جمع بالاترین و بدترین های آسیا به همراه عکس

دیجیپا: سایت AFC آمارهای ثبت شده در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا ۲ را اعلام نمود که بازیکنان سپاهان توانسته اند عملکرد خوبی را داشته باشند.


دور رفت مرحله یک هشتم نهائی لیگ قهرمانان آسیا ۲ به پایان رسید و تیم استقلال ایران با نتیجه یک بر صفر مقابل الحسین اردن شکست خورد و تیم سپاهان هم مقابل الاهلی قطر به تساوی ۲ بر ۲ رضایت داد.
دو تیم استقلال و سپاهان برای صعود به مرحله یک چهارم نهائی به ترتیب باید طی روزهای سه شنبه ۲۸ بهمن و چهارشنبه ۲۹ بهمن رو در روی حریفان خود قرار گیرند.
در همین حال سایت AFC برترین های هر بخش تا اینجای مسابقات را اعلام نمود.
* احسان حاج صفی و ریکاردو آلوز دو بازیکن تیم سپاهان به ترتیب با ۱۶ و ۱۴ شانس ایجاد گل برای هم تیمی های خود در این بخش جز برترین ها هستند.
* همینطور تا اینجای مسابقات ریکاردو آلوز ۲۹ بار توپ را در جریان بازی بسمت دروازه حریفان سپاهان ارسال کرده است و در این بخش جز برترین ها قرار دارد.
* سیدحسین حسینی با ثبت ۲ کلین شیت در میان برترین دروازه بان های لیگ قهرمانان آسیا ۲ از تیم سپاهان قرار دارد.
* در میان دروازه بان هایی که بیشترین گل خورده را در این مسابقات داشته اند نام آنتونیو آدان دروازه بان اسپانیایی استقلال دیده می شود.
* همینطور تیم استقلال هم با ۱۱ گل خورده در میان تیم های با بیشترین گل خورده قرار دارد.
* بازیکنان سپاهان در این دوره مسابقات و تابحال در جریان بازیها ۸۵ درصد پاس هایی که به یکدیگر ارسال کرده اند صحیح بوده و تیم سپاهان از این حیث در میان برترین ها قرار دارد.


منبع:

1404/11/24
16:01:55
5.0 / 5
6
تگهای خبر: بازی , بازیكن , توپ , تیم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
Digipa Sports Shoes

دیجیپا

فروش لوازم و کفش ورزشی ؛ فروشگاه آنلاین تخصصی در حوزه لوازم ورزشی و خصوصاً کفش های ورزشی

digipa.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیپا محفوظ است