جدال ایران و سوریه از نگاه مربیان سوری از امید تا ادعای صعود

جدال ایران و سوریه از نگاه مربیان سوری از امید تا ادعای صعود

به گزارش دیجیپا، دو مربی سابق تیم ملی فوتبال سوریه دیدار با ایران در جام ملت های آسیا 2027 را سخت توصیف کردند اما از پیروزی تیم ملی کشور خود نا امید نیستند.



به گزارش دیجیپا به نقل از مهر، تیم ملی فوتبال ایران در مرحله گروهی جام ملت های آسیا ۲۰۲۷ باید رو در روی تیم ملی سوریه قرار گیرد. ایران و سوریه در سالیان اخیر بارها به مصاف هم رفته اند که در بیشتر بازیها تیم ملی ایران دست برتر را داشته است.
سایت «winwin» در گزارشی به دیدار تیم های ملی فوتبال ایران و سوریه پرداخت و در این مورد با دو مربی سابق تیم ملی سوریه گفتگو کرده است.
دو مربی باسابقه فوتبال سوریه، ایمن حکیم و فجر ابراهیم، درباره ی گروه تیم ملی سوریه در جام ملت های آسیا ۲۰۲۷ که به میزبانی عربستان برگزار می شود، نظر خودرا اعلام نمودند.
در حالی که دیدگاه ها درباره ی سختی گروه سوریه متفاوت می باشد، این دو مربی باسابقه در گفت و گو با رسانه ها، این گروه را قابل عبور توصیف کرده و باور دارند تیم ملی سوریه می تواند برای بار دوم در تاریخ خود (پس از جام ملت های آسیا ۲۰۲۳ قطر) از مرحله گروهی صعود کند. این حضور، هشتمین تجربه سوریه در رقابتهای غائی جام ملت های آسیا و سومین حضور متوالی این تیم خواهد بود.

ایمن حکیم: ترسی از بازی با ایران وجود ندارد


ایمن حکیم سرمربی سابق تیم ملی سوریه که حال هدایت تیم الکرخ عراق را بر عهده دارد تاکید کرد که این گروه در دسترس به نظر می آید، به ویژه با عنایت به این که سوریه در سالیان اخیر به شرایط آب وهوایی عربستان عادت دارد و خیلی از دیدارهای خانگی خود در مراحل انتخابی جام جهانی و جام ملت ها را در این کشور برگزار کرده است.
او اظهار داشت: در سالیان اخیر اختلاف سطح زیادی بین ما و تیم ملی ایران وجود نداشته و حتی در چند بازی رسمی، همچون مقدماتی جام جهانی و جام ملت های آسیا، توانستیم مقابل ایران به تساوی برسیم و آنها را به چالش بکشیم. همین طور در چند دیدار رسمی موفق به شکست چین شده ایم. تنها تیمی که امکان دارد در بازی اول مشکل ساز شود، قرقیزستان است، اما توانایی عبور از آنرا داریم.
حکیم تاکید کرد که قرعه، سوریه را از مواجهه با تیم هایی با برتری فنی زیاد دور کرده و اظهار داشت: همه تیم های این گروه بیشتر بر قدرت بدنی تکیه دارند که این مورد می تواند به سود سوریه باشد. وی همینطور نقش هواداران سوری در عربستان را مهم دانست و گفت حضور پرشمار آنها می تواند انگیزه بزرگی برای بازیکنان باشد.

فجر ابراهیم: نیاز به آماده سازی جدی داریم


از سوی دیگر، فجر ابراهیم که سابقه صعود تیم ملی سوریه به جام ملت های آسیا را در کارنامه دارد و الان هدایت تیم الناصریه عراق را بر عهده دارد گفت: با عنایت به تاریخچه تیم ها، این گروه قابل عبور است و سوریه می تواند به مرحله بعد برسد، به ویژه با روند رو به رشد تیم تحت هدایت خوزه لانا.
او اضافه کرد: بازی نخست مقابل قرقیزستان اهمیت زیادی دارد و می تواند تعیین کننده باشد. این دیدار آسان نیست اما تیم سوریه بازیکنان باتجربه ای دارد که می توانند از پس آن برآیند. این مورد درباره ی بازی مقابل چین هم صدق می کند. اما دیدار با ایران سخت ترین مسابقه خواهد بود، هرچند ایران در شرایط ایده آل قرار ندارد، اما بازهم تیمی قدرتمند و خطرآفرین است.
فجر ابراهیم تاکید کرد که نوع بازیهای تدارکاتی و آمادگی ذهنی و بدنی، اهمیت بالای ی در موفقیت سوریه خواهد داشت و اظهار امیدواری کرد این تیم بتواند برای دومین دوره متوالی از مرحله گروهی بالا رفته و موجب خوشی هوادارانش شود.
به طور خلاصه اما دیدار با ایران سخت ترین مسابقه خواهد بود، هرچند ایران در وضعیت ایده آل قرار ندارد، اما بازهم تیمی قدرتمند و خطرآفرین است. فجر ابراهیم اصرار کرد که نوع بازی های تدارکاتی و آمادگی ذهنی و بدنی، اهمیت بالای ی در موفقیت سوریه خواهد داشت و ابراز امیدواری کرد این تیم بتواند برای دومین دوره متوالی از مرحله گروهی بالا رفته و باعث خوشی هوادارانش شود.

1405/02/21
20:56:13
0.0 / 5
48
تگهای خبر: بازی , بازیكن , پرداخت , تیم
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳

دیجیپا

فروش لوازم و کفش ورزشی ؛ فروشگاه آنلاین تخصصی در حوزه لوازم ورزشی و خصوصاً کفش های ورزشی

digipa.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیپا محفوظ است