هافبک روسیه:

ایران حریف جالبی برای ما خواهد بود

ایران حریف جالبی برای ما خواهد بود

به گزارش دیجیپا، هافبک تیم ملی فوتبال روسیه با اشاره به دیدار این تیم برابر ایران در فیفادی پیش رو، این مسابقه را جذاب و جالب توصیف کرد.



به گزارش دیجیپا به نقل از مهر، تیم ملی فوتبال ایران در یکی از دو دیدار تدارکاتی خود در فیفادی پیش رو باید روز ۷ مهر در شهر کازان رو در روی تیم ملی روسیه قرار گیرد.
«آرتیوم کارپوکا» هافبک تیم فوتبال زنیت سن پترزبورگ و تیم ملی روسیه در ارتباط با دیدارهای تدارکاتی پیش روی تیم کشورش گفت: ایران و نیجریه حریفان شناخته شده ای هستند و رویارویی با آنها جالب خواهد بود.
کارپوکا در رابطه با تیم ملی نامیبیا اظهار داشت: اما این که نامیبیا چه تیمی است، موضوعی است که تازه باید آنرا بفهمیم. این حرف را بدون هیچ کنایه ای می زنم؛ واقعا افراد زیادی بازیهای این تیم را دنبال نکرده اند و شناخت چندانی از سبک و کیفیت آن ندارند. البته در تیم ملی در جلسات تئوری، همه چیز را به صورت کامل به ما نشان خواهند داد و در رابطه با این تیم توضیح خواهند داد.


حرف آخر اینکه این حرف را بدون هیچ کنایه ای می زنم؛ واقعاً افراد زیادی بازی های این تیم را دنبال نکرده اند و شناخت چندانی از سبک و کیفیت آن ندارند.

منبع:

1405/06/29
16:05:50
0.0 / 5
18
تگهای خبر: بازی , تیم , فوتبال , كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴
Digipa Sports Shoes