توران و گواردیولا انتخابهای جانشنی مونتلا در تیم ملی ترکیه

توران و گواردیولا انتخابهای جانشنی مونتلا در تیم ملی ترکیه

دیجیپا: سرمربی پیشین منچسترسیتی و سرمربی فعلی شاختار دونتسک، اصلی ترین گزینه های جانشینی وینچنزو مونتلا در ترکیه هستند.


همانطور که انتظار میرفت اخراج وینچنزو مونتلا از سرمربیگری تیم ملی فوتبال ترکیه بعد از عملکرد ضعیف این تیم در جام جهانی ۲۰۲۶ و آغاز فاجعه بارندگی در فصل جدید لیگ ملت های اروپا با قبول چهار شکست متوالی در چهار بازی اول، قریب الوقوع بود؛ اتفاقی که شب گذشته (جمعه) رخ داد و فدراسیون فوتبال ترکیه با انتشار اطلاعیه ای رسمی اعلام نمود همکاری اش با این مربی ایتالیایی پایان یافته است. بعد از اخراج مونتلا، گمانه زنی ها درباره ی جانشین او شدت گرفته است.
در پی جلسه هیات مدیره فدراسیون فوتبال ترکیه تصمیمات مهمی گرفته شد. در حالیکه قرار شد ابراهیم حاجی عثمان اوغلو رییس این فدراسیون در سمت خود باقی بماند، فدراسیون به همکاری با وینچنزو مونتلا تمام کرد. تحولات قابل توجهی نیز در بدنه مدیریتی فدراسیون فوتبال ترکیه رخ داد؛ به صورتی که پنج عضو هیات مدیره همچون مجنون اوتیاکماز تصمیم خودرا برای استعفا از سمت خود اعلام نمودند.
حالا پرسش اصلی این است که چه کسی جایگزین وینجنزو مونتلا خواهد شد؟ شبکه تلویزیونی «سی اِن اِن» ترکیه در این خصوص گزارش داد؛ هیات مدیره فدراسیون فوتبال ترکیه بلا فاصله برای یافتن سرمربی جدید دست به کار شده اند و دو نامزد را مد نظر قرار دارند که یکی از آنها آردا توران و دیگری پپ گواردیولا است.
توران ۳۹ ساله که از سال ۲۰۲۳ با مربیگری تیم ایوپ اسپور ترکیه وارد عرصه مربیگری شد، از سال ۲۰۲۵ هدایت تیم شاختار دونتسک اوکراین را برعهده دارد و با ثبت ۴۱ برد، ۱۳ تساوی و ۸ شکست در ۶۲ بازی نشان داده که در مربیگری حرف هایی برای گفتن دارد. هافبک پیشین تیم های اتلتیکومادرید و بارسلونا فصل گذشته شاختار را به قهرمانی در لیگ برتر اوکراین رساند و تیمش در فصل جاری هم صدرنشین این لیگ است.
پپ گواردیولای ۵۵ ساله هم که اخیراً پیشنهاد سرمربیگری تیم ملی فوتبال ایتالیا را رد کرد، در آخر فصل اخیر به حضور ۱۰ ساله اش در منچسترسیتی تمام کرد. سرمربی پیشین تیم های بارسلونا و بایرن مونیخ که در منچسترسیتی آمار ۴۱۶ برد، ۸۷ تساوی و ۹۰ شکست در ۵۹۳ بازی به نامش به ثبت رسید، ۲۰ قهرمانی برای این تیم انگلیسی به ارمغان آورد، همچون شش قهرمانی در لیگ برتر انگلیس، سه قهرمانی در جام حذفی انگلیس و یک قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا.
ترکیه که اکنون بدون امتیار در قعر جدول رده بندی گروه A لیگ ملت های اروپا قرار دارد، در پنجره بازیهای بعدی به ترتیب با بلژیک (۲۱ آبان - خانگی) و فرانسه (۲۴ آبان - خارج از خانه) روبرو خواهد شد.

منبع:

1405/07/18
16:50:37
0.0 / 5
7
تگهای خبر: بازی , تیم , جام حذفی , سرمربی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۱
Digipa Sports Shoes