انتقاد شدید پلاتینی از رییس یوفا:
این مدیریت ترسوهاست!
دیجیپا: میشائیل پلاتینی به انتقاد از رییس یوفا و نحوه برخورد او با پروژه سوپرلیگ اروپا پرداخت.
به گزارش دیجیپا به نقل از ایسنا و به نقل از گاردین، بعد از علنی شدن برنامه های سوپرلیگ اروپا، فیفا با قاطعیت نسبت به این مساله واکنش منفی نشان داد. حتی پرونده ای مقابل رئال مادرید، بارسلونا و یوونتوس تورین نیز تشکیل شده است.
میشل پلاتینی رییس سابق یوفا از الکساندر چفرین رییس این نهاد به سبب مدیریتش در مورد سوپرلیگ انتقاد نمود. پلاتینی ۶۵ ساله اظهار داشت: وقتی شما رییس یوفا هستید، بهتر است این را پیش بینی کنید تا این که با یک واقعه کامل روبرو شوید. این نحوه مدیریت ترسوها بود و به همین خاطر شاهد یک رسوایی بزرگ و خجالت آور در یوفا بودیم.
اتحادیه فوتبال اروپا و رییس آن بعد از تشکیل سوپرلیگ، باشگاه های جدا شده را به شدت تهدید کرد. در این بین تنها رئال مادرید، بارسلونا و یوونتوس تورین از این برنامه کناره گیری نکرده اند و یوفا حالا مراحل انضباطی مقابل این سه باشگاه را آغاز نموده است.
انتقاد از اصلاحات لیگ قهرمانان اروپا
پلاتینی همین طور از اصلاحات لیگ قهرمانان انتقاد نمود و گسترش این رقابت ها را احمقانه توصیف کرد. از فصل ۲۵-۲۰۲۴، تعداد ۳۶ تیم بجای ۳۲ تیم در مرحله مقدماتی شرکت می کنند و در مجموع ۱۰۰ بازی دیگر انجام می شود. پلاتینی اظهار داشت: هیچ کس و هیچ باشگاهی به این ایده علاقه ندارد و این نیز نمونه دیگری از مدیریت فاجعه باری است که این افراد در یوفا دارند.
منبع: دیجیپا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب