انتقاد شدید پلاتینی از رییس یوفا:

این مدیریت ترسوهاست!

این مدیریت ترسوهاست!

دیجیپا: میشائیل پلاتینی به انتقاد از رییس یوفا و نحوه برخورد او با پروژه سوپرلیگ اروپا پرداخت.



به گزارش دیجیپا به نقل از ایسنا و به نقل از گاردین، بعد از علنی شدن برنامه های سوپرلیگ اروپا، فیفا با قاطعیت نسبت به این مساله واکنش منفی نشان داد. حتی پرونده ای مقابل رئال مادرید، بارسلونا و یوونتوس تورین نیز تشکیل شده است.

میشل پلاتینی رییس سابق یوفا از الکساندر چفرین رییس این نهاد به سبب مدیریتش در مورد سوپرلیگ انتقاد نمود. پلاتینی ۶۵ ساله اظهار داشت: وقتی شما رییس یوفا هستید، بهتر است این را پیش بینی کنید تا این که با یک واقعه کامل روبرو شوید. این نحوه مدیریت ترسوها بود و به همین خاطر شاهد یک رسوایی بزرگ و خجالت آور در یوفا بودیم.

اتحادیه فوتبال اروپا و رییس آن بعد از تشکیل سوپرلیگ، باشگاه های جدا شده را به شدت تهدید کرد. در این بین تنها رئال مادرید، بارسلونا و یوونتوس تورین از این برنامه کناره گیری نکرده اند و یوفا حالا مراحل انضباطی مقابل این سه باشگاه را آغاز نموده است.

انتقاد از اصلاحات لیگ قهرمانان اروپا

پلاتینی همین طور از اصلاحات لیگ قهرمانان انتقاد نمود و گسترش این رقابت ها را احمقانه توصیف کرد. از فصل ۲۵-۲۰۲۴، تعداد ۳۶ تیم بجای ۳۲ تیم در مرحله مقدماتی شرکت می کنند و در مجموع ۱۰۰ بازی دیگر انجام می شود. پلاتینی اظهار داشت: هیچ کس و هیچ باشگاهی به این ایده علاقه ندارد و این نیز نمونه دیگری از مدیریت فاجعه باری است که این افراد در یوفا دارند.





منبع:

1400/03/07
23:46:53
5.0 / 5
1438
تگهای خبر: بازی , باشگاه , تیم , رقابت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۴
Digipa Sports Shoes

دیجیپا

فروش لوازم و کفش ورزشی ؛ فروشگاه آنلاین تخصصی در حوزه لوازم ورزشی و خصوصاً کفش های ورزشی

digipa.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیپا محفوظ است