پیاتزا:

مقابل چین قوی ظاهر شدیم

مقابل چین قوی ظاهر شدیم

به گزارش دیجیپا، سرمربی تیم ملی والیبال ایران اظهار داشت: امروز باید خوشحال باشیم چونکه مقابل چین قوی ظاهر شدیم و تمرکز و تلاشمان را باید بگذاریم برای مسابقه بعدی مقابل فرانسه که دیدار خیلی سختی خواهد بود.



به گزارش دیجیپا به نقل از خبرگزاری مشرق،

روبرتو پیاتزا روز پنجشنبه بعد از برتری تیم ملی والیبال ایران برابر چین در لیگ ملت های والیبال، عنوان کرد: عجیب به نظر می آید، چون واقعا نمی فهمم چرا نتوانستیم برخی از بازیهای قبلی رو این طوری تمام نماییم. بخصوص در دیدار برابر صربستان؛ مطمئناً می توانستیم حداقل دو یا سه بازی را سه بر صفر ببریم.
سرمربی تیم ملی والیبال خاطرنشان کرد: امروز باید خوشحال باشیم و تمرکز و تلاشمان را بگذاریم برای بازی بعدی مقابل فرانسه که بازی خیلی سختی خواهد بود و همون طور که قبلاً گفتم، اون بازی دومین فینال ایران است.
وی در رابطه با برنامه های تیم ایران در روز استراحت (جمعه ۲۷ تیر) برای بازی با قهرمان المپیک (فرانسه) اضافه کرد: فردا باید برخی وضعیت ها رو بازیابی نماییم، امروز پوریا مشکل داشت، ازاین رو باید استراحت کند. بازیکن های دیگری مثل مرتضی که خیلی فشار را تحمل کردند هم باید کمی ریکاوری کنند، نمی خواهم که مرتضی فردا تمرین کند، در کل شاید خیلی تمرین پرفشاری نداشته باشیم، ولی باید تمرین نماییم، این طبیعی است که اگر بخواهی برنده شوی باید برای آن زحمت بکشید.
پیاتزا تصریح کرد: در ابتدا بازی سخت بود. ما می دانستیم که آنها زمان بیشتری برای ریکاوری از روز گذشته داشتند. بچه ها امروز خیلی قوی بودند. آنها می خواستند که به هواداران و همه در ایران نشان دهند که ما برای یک چیز خوب کار کردیم.
وی اضافه کرد: ما یک سری فرایند را در مقابل خود داریم. البته که وقتی فصل را شروع کردیم این فرایند هم با ما شروع شد. فکر می کنم امروز مقدار اندکی از نتیجه آن برای بچه ها بود.


منبع:

1404/04/27
13:54:19
5.0 / 5
20
تگهای خبر: بازی , بازیكن , تیم , سرمربی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
Digipa Sports Shoes

دیجیپا

فروش لوازم و کفش ورزشی ؛ فروشگاه آنلاین تخصصی در حوزه لوازم ورزشی و خصوصاً کفش های ورزشی

digipa.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیپا محفوظ است