اوسمار و رویای قهرمانی باردیگر با پرسپولیس جایی برای بهانه جویی نیست

اوسمار و رویای قهرمانی باردیگر با پرسپولیس جایی برای بهانه جویی نیست

دیجیپا: سرمربی جدید پرسپولیس سابقه قهرمانی با این تیم را دارد و حالا رویای قهرمانی باردیگر با سرخپوشان را در سر می پروراند؛ هر چند وی در میانه فصل به این تیم اضافه شد؛ اما نمی تواند این را بهانه کند.



باشگاه پرسپولیس بار دیگر به سراغ اوسمار ویرا رفت؛ مربی برزیلی ای که حالا در یکی از حساس ترین مقاطع فصل، سکان هدایت سرخ پوشان را در دست گرفته است. این برگشت در حالی رقم خورد که بسیاری تصور می کردند با پیروزی پرسپولیس مقابل ذوب آهن، وحید هاشمیان بازهم هدایت این تیم را بر عهده خواهد داشت؛ اما این برد هم نتوانست نظر مدیران باشگاه را تغییر دهد؛ تصمیمی که نشان داد پیش از بازی با ذوب آهن کنار گذاشتن هاشمیان قطعی شده بود.
۳ سال پیش بود که اوسمار به عنوان دستیار یحیی گل محمدی به کادرفنی پرسپولیس افزوده شد و بعد از جدایی گل محمدی از این تیم، ویرا سرمربی سرخپوشان شد و در حالیکه کمترکسی توقع داشت که این مربی بتواند عملکرد موفق آمیزی به عنوان سرمربی داشته باشد اما او با شناختی که از ساختار باشگاه، بازیکنان و فضای فوتبال ایران داشت توانست پرسپولیس را قهرمان لیگ برتر کند.
اما فصل جاری لیگ برتر یکی از فشرده ترین و غیرقابل پیش بینی ترین فصل هاست. فاصله امتیازی تیم های بالای جدول به شدت کم شده و هیچ تیمی را از حالا نمی توان مدعی نخست قهرمانی قلمداد کرد. عجیب این که هم اکنون و بعد از گذشت ۸ هفته از لیگ برتر، آلومینیوم اراک با ۱۳ امتیاز در صدر فهرست قرار دارد و فاصله این تیم با تیم دهم تنها ۳ امتیاز است. این مسئله می تواند شانس بزرگی هم برای پرسپولیس و اوسمار باشد؛ چونکه بواسطه فاصله کم پرسپولیس با بالای جدول، این تیم با کسب چند برد می تواند یکی از مدعیان قهرمانی لیگ قلمداد شود.
اوسماربه فوتبال مالکانه و مبتنی بر پاس های کوتاه و گردش سریع توپ علاقه زیادی دارد. پرسپولیسی ها به جز در خط حمله در سایر پست ها با کمبود بازیکن روبرو نیستند و همین مسئله می تواند اوسمار را در ارایه فوتبال مالکانه یاری دهد. این مربی خاطرات جذابی با پرسپولیس دارد و قهرمانی با این تیم موجب شد که بتواند خودش را به عنوان یک مربی بین المللی نشان دهد؛ اما این که در میانه فصل هدایت سرخپوشان را بر عهده گرفته می تواند بهانه ای برای ناکامی های احتمالی این تیم باشد.
باید امیدوار بود مدیران پرسپولیس قبل از عقد قرارداد در این خصوص با اوسمار اتمام حجت کرده باشند تا او نتواند از این حربه در مواقع ناکامی تیمش استفاده نماید. اوسمار در اولین بازی ای که در فصل جاری هدایت پرسپولیس را بر عهده خواهد گرفت باید به مصاف تیم قدرتمند تراکتور برود؛ دیداری سخت که می تواند برای سرخپوشان حیاتی باشد و باید دید اوسمار می تواند با اهمیت ترین سورپرایز این بازی جذاب باشد یا خیر.
تکرار قهرمانی با پرسپولیس با اهمیت ترین رویای اوسمار در این تیم خواهد بود. رویایی که موجب شد مرد برزیلی بار دیگر به فوتبال ایران بیاید و هدایت تیم سابقش را بر عهده بگیرد.
منبع: ایرنااین برگشت در حالی رقم خورد که بسیاری تصور می کردند با پیروزی پرسپولیس مقابل ذوب آهن، وحید هاشمیان بازهم هدایت این تیم را بر عهده خواهد داشت؛ اما این برد هم نتوانست نظر مدیران باشگاه را تغییر دهد؛ تصمیمی که نشان داد قبل از بازی با ذوب آهن کنار گذاشتن هاشمیان قطعی شده بود.
۳ سال پیش بود که اوسمار بعنوان دستیار یحیی گل محمدی به کادرفنی پرسپولیس اضافه گردید و پس از جدایی گل محمدی از این تیم، ویرا سرمربی سرخپوشان شد و در صورتی که کمترکسی توقع داشت که این مربی بتواند عملکرد موفق آمیزی بعنوان سرمربی داشته باشد اما او با شناختی که از ساختار باشگاه، بازیکنان و فضای فوتبال ایران داشت توانست پرسپولیس را قهرمان لیگ برتر کند.
اما فصل جاری لیگ برتر یکی از فشرده ترین و غیرقابل پیشبینی ترین فصل هاست. عجیب اینکه هم اینک و پس از گذشت ۸ هفته از لیگ برتر، آلومینیوم اراک با ۱۳ امتیاز در صدر لیست قرار دارد و فاصله این تیم با تیم دهم تنها ۳ امتیاز است.


منبع:

1404/08/04
12:22:30
5.0 / 5
17
تگهای خبر: بازی , بازیكن , باشگاه , توپ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲

Digipa Sports Shoes

دیجیپا

فروش لوازم و کفش ورزشی ؛ فروشگاه آنلاین تخصصی در حوزه لوازم ورزشی و خصوصاً کفش های ورزشی

digipa.ir - حقوق مادی و معنوی سایت دیجیپا محفوظ است